22 juni 2019 ! De dag waarop het moest gebeuren. De beklimming van de Mont Ventoux (1909 m) . Het doel: geld inzamelen voor het Epilepsie Fonds door het neer zetten van een prestatie van formaat. Natuurlijk was de geslaagde operatie van Joris de inspiratiebron om deze prestatie te willen leveren. En daarmee was Joris ook mijn motivatie om op karakter die vreselijke berg te lijf te gaan. En gelukkig met succes ! Puur op karakter want fysiek gezien was het een tocht van ups en downs. Het succes was ook niet mogelijk geweest zonder de steun van TeamJorisNL : Johan Branten en Martijn Haverkamp. Dank daarvoor mannen !

Ook mijn gezin heeft mij de nodige trainingsuren moeten missen en mijn nervositeit vooraf moeten “doorstaan”. Dank dat jullie dat allemaal geduldig hebben gedaan. 

Het was een prachtig moment om het bord “Sommet du Ventoux” te zien, maar het was ook hartverwarmend dat dank zij jullie donaties meer dan € 3.000 ter beschikking van het Epilepsie Fonds kan worden gesteld. Trouwens, als jullie alsnog willen doneren dan kan dat nog steeds. Gewoon even klikken op mijn collectebus en doneren. 

 

Onderstaand een kleine foto-impressie van de klim naar de top van de Mont Ventoux. Ik kan dus de Mont Ventoux op mijn bucket list afvinken, dus dat is nu de Mont entoux